skip to Main Content
Thuis in alle rust passen en bekijken
Bezorging aan huis
14 Dagen de tijd om te beslissen
Betalen per paypal of bank

Retourneren

Je hebt het recht om binnen 14 dagen, zonder opgave van redenen, een artikel retour te sturen (herroepingsrecht). Binnen deze termijn mag je het artikel bekijken, beoordelen en/of passen zoals je ook in een winkel doet, tenzij anders vermeld.

De herroepingstermijn verstrijkt 14 dagen na de dag:

· waarop het artikel in je bezit is:
· bij meerdere artikelen in een bestelling, die afzonderlijk worden geleverd: waarop je het laatste artikel hebt ontvangen:
· bij een artikel dat uit verschillenden onderdelen bestaat: waarop je het laatste onderdeel hebt ontvangen.

Je maakt gebruik van het herroepingsrecht door:

· het geven van een retouropdracht via ons e-mail adres: info@amalkleding.nl. Vermeld hierbij het factuurnummer en aankoopdatum. Je kunt door het invullen van het modelformulier aangeven dat je gebruik wilt maken van het herroepingsrecht. Je bent echter niet verplicht het modelformulier te gebruiken, want ook zonder het formulier geldt het herroepingsrecht.

Je kunt het artikel alleen terug sturen als:

· het artikel compleet is.
· in de – voor zover redelijkerwijs mogelijk – originele staat en fabrieksverpakking.

Met het toepassen van het herroepingsrecht vervalt niet je eventuele betaalverplichting. Je zult wel binnen de gestelde termijn moeten betalen. Is door het retour verwerken in onze administratie een tegoed ontstaan en heb je de bestelling vooraf met Ideal betaald, dan storten wij dit direct terug.

Het bedrag staat binnen enkele dagen, doch uiterlijk binnen 14 dagen na verwerking van het retour op je rekening. Verzendkosten zijn voor de koper. Wij betalen je terug met hetzelfde betaalmiddel als waarmee jij ons hebt betaald.

Retouradres:

Amal Kleding
Julianalaan 29
4884 BD Wernhout

Back To Top